Vitguld

Har du smycken eller annat av vitguld som du inte använder och som inte har något affektionsvärde? Då rekommenderar vi att du säljer ditt vitguld via Guldpaketet hos oss på Guld365. Med Guldpaketet får du inte bara absolut trygghet men även ett högt guldpris – det är helt kostnadsfritt att beställa ett guldpaket och du sköter allt hemifrån!

Vitguld är en vanlig typ av guld som vanligtvis består av en legering av palladium eller nickel. Särskilt palladium är bra om du är allergiker.

Till skillnad från gult guld är vitguld silverfärgat och påminner till utseendet om platina. Platina är dock dyrare än vitguld och därför inte lika vanligt. På Guld365 kan du beställa ett så kallat Guldbrev som hjälper dig att sälja ditt vitguld till ett högt guldpris. För att beställa ett Guldbrev fyller du i formuläret här på sidan, eller skickar ett sms med ”ditt personnummer” till 72777, så får du raskt en försändelse i posten. I denna finns bland annat en säkerhetspåse. Denna påse används för att skicka in vitguldet till oss. Säkerhetspåsen är försäkrad i samarbete med både polis och post, så att du kan känna dig trygg på att ditt vitguld inte försvinner på vägen. Därefter tar vi emot ditt vitguld och gör en värdering. Om du ångrar dig kan du tacka nej till vårt prisförslag, så skickar vi tillbaka ditt vitguld utan frågor.

Att sälja vitguld via Guld365 är därmed en affär som du aldrig kan förlora på! Postgång och försäkring är enkelt! Hittar du mot förmodan ett bättre pris på vitguld hos någon annan gulduppköpare betalar vi mellanskillnaden. Vårt mål på Guld365 är nämligen att erbjuda dig de bra priser på vitguld, samt att du som kund ska vara nöjd med servicen. Tveka inte, kontakta oss redan idag för beställning av ett Guldbrev.