Trasigt guld

Har du trasigt guld som inte kommer till användning? Sälj trasigt guld till Guld365 så får bra betalt!

Tusentals svenskar har sålt trasigt guld till Guld365 och gjort en strålande affär. Om du har trasigt guld hemma utan affektionsvärde finns det ingen anledning att tveka. Vår prisgaranti på trasigt guld gäller, hittar du en annan guldhandlare som ger ett bättre pris är det vi som står för mellanskillnaden. Du kan aldrig göra en dålig affär när du säljer trasigt guld till Guld365!

Att sälja trasigt guld till Guld365 är dessutom en inte bara enkel, utan också en säker affär. Tjänsten Guldbrev som används för att sälja trasigt guld beställer du enklast genom formuläret här på sidan. Vi skickar då omedelbart hem ett så kallat Guldbrev till dig. I försändelsen finns mer information om hur man säljer trasigt guld till Guld365, men också en säkerhetspåse som används för att skicka in guldet. Försändelsen med trasigt guld är givetvis försäkrad i samarbete med Posten och Polisen, så att du aldrig behöver oroa dig för att guldet försvinner på vägen till oss. Här värderar vi sedan ditt trasiga guld och meddelar dig om priset. Tackar du ja till att sälja trasigt guld till oss har du pengarna i handen inom 24 timmar efter att guldet har värderats– kan det bli snabbare? Avböjer du att sälja trasigt guld till Guld365 får du självklart tillbaka guldet omedelbart.

Sälj trasigt guld till Guld365 – din guldhandlare online. Vi vill ge dig en trygg, snabb och lönsam affär och vårt mål är att du som kund hos Guld365 ska bli nöjd. Kom ihåg att trasigt guld är värdefullt, även om det är exempelvis ett guldhalsband som inte går att använda.