Tandguld

Att sälja tandguld till oss på Guld365 är en bra affär, vi betalar otroligt mycket för guld just nu varför du kan passa på att göra en kanonaffär för ditt gamla tandguld.

Att använda vår tjänst för att sälja tandguld är enkelt. Börja med att genomföra ansökan enligt ansökningsformuläret bredvid. När du fyllt i detta så kommer ett Guldbrev att skickas hem till dig. Detta guldbrev innehåller ditt guldavtal, som du skall fylla i och skicka tillbaka, en säkerhetspåse, i vilken du skall stoppa i det tandguld du vill sälja, samt ett rekommenderat brev (REK). När du fyllt i avtalet och fyllt din säkerhetspåse med ditt tandguld så lägger du dessa tillsammans i det rekommenderade brevet och skickar allt tillbaka till oss. Vi värderar sedan ditt tandguld och betalar ut pengar till dig direkt.

Det tar endast 24 timmar innan du har pengarna i handen från det att guldet har värderats, det kallar vi snabbt. Dessutom slipper du springa runt och leta efter en guldhandlare på stan och då behöva gå runt med värdesaker och vara orolig. Skicka istället in ditt guld till oss och låt oss på ett säkert sätt ta hand om ditt guld och köpa det till ett bra pris. Ansök redan nu om att sälja tandguld och gör en bra affär!