Smycken

Guld365 är en serviceinriktad guldhandlare online – sälj dina smycken till oss så kan du göra en trygg, snabb och lönsam affär!

Gamla smycken, trasiga smycken, oanvändbara och slitna smycken – Guld365 tar emot alla guldsmycken, oavsett skick. Hos Guld365 kan du smidigt och säkert omvandla dina guld smycken till pengar och med vår nöjd-kund-garanti kan du vara säker på att göra en bra affär.

Det är mycket enkelt att sälja smycken till Guld365, fyll bara i formuläret här på sidan. På det viset beställer du ett så kallat Guldbrev, som är vår tjänst för att kunna köpa smycken av våra kunder. Du slipper därmed uppsöka en lokal guldhandlare och kan i stort sett sköta hela försäljningen av dina smycken hemifrån. Vi skickar hem ett Guldbrev per post, i vilket det följer med en säkerhetspåse. Dina smycken sänds som rekommenderat brev och portot är naturligtvis redan betalt. Hela försändelsen är därför försäkrad, vi jobbar nära både Polisen och Posten så att dina smycken är trygga under postgången.

Guld365 värderar sedan dina smycken och vi kan garantera att våra experter har många års erfarenhet av guldbranschen. Kunden meddelas därefter om värdet på sina smycken, varefter han eller hon har möjlighet att tacka ja eller nej. Tackar du ja till att sälja dina smycken till Guld365 får du en utbetalningsavi i posten inom 24 timmar. Avböjer du skickar vi omedelbart tillbaka dina smycken, självklart försäkrade.

Att sälja smycken till Guld365 är det klart smidigaste sättet att omvandla gamla smycken till pengar. Vi ställer inga onödiga frågor och vi har självklart prisgaranti. Hittar du en annan guldhandlare som erbjuder ett högre pris, står vi för mellanskillnaden. Du kan känna dig trygg med att få toppservice när du säljer dina smycken till Guld365. Kunden i fokus är vårt ständiga mål – välkommen!