Skrotguld

Vi köper skrotguld till ett högt guldpris – med prisgaranti! Sälj skrotguld till guld 365 idag!

Guld365 har lång erfarenhet av att hjälpa kunder att sälja skrotguld. Vi har erfarna medarbetare som kan skrotguld och som hjälper dig att få rätt pris för ditt skrotguld.

Att sälja skrotguld till oss på Guld365 är mycket enkelt och säkert. Vi har tagit fram en tjänst där du kan sälja skrotguld via vår hemsida. Vi skickar ut ett Guldbrev till dig som vill sälja skrotguld med ett avtal. I ditt Guldbrev så finner du även en säkerhetspåse, i denna säkerhetspåse stoppar du ner det skrotguld du vill sälja. Signera sedan avtalet och stoppa ner avtalet tillsammans med säkerhetspåsen som innehåller ditt skrotguld i det medföljande rekommenderade brevet. Skicka det rekommenderade brevet sedan till oss så värderar vi ditt skrotguld.

När vi har värderat ditt skrotguld så betalar vi ut pengar till dig motsvarande värdet på allt ditt skrotguld! Enklare än så kan det knappast bli!

Att sälja skrotguld till oss på Guld 365 är en mycket säker process. Från det att du skickar ditt skrotguld på Posten med det rekommenderade brevet som medföljer till dess att vi emottagit ditt guld och betalat ut pengar till dig så är ditt guld försäkrat!

Det går mycket snabbt att sälja skrotguld till Guld 365. Vi betalar ut pengar till dig inom 24 timmar från det att vi har tagit emot ditt guld och värderat det!

Passa på att sälja skrotguld till oss redan idag och gör en bra affär!