Skadat guld

Guld 365 köper skadat guld! Vi köper alla former av skadat guld. Har du skadat guld som du vill sälja, eller har du till och med funderat på att slänga ett gammalt skadat guld smycke? Vi på Guld365 köper skadat guld som om det vore helt eller nytt!

Skadat guld har inte tappat sitt värde i guld, eftersom guldpriset står högt ibland så kan du göra en väldigt bra affär genom att sälja skadat guld till oss idag! Du har säkert hört att guldpriset nått nya rekordnivåer och detta har vi självklart anpassat våra priser för, vi betalar otroligt mycket mer idag än vad vi tidigare gjort för skadat guld. »

Att sälja skadat guld till oss är mycket lätt. Du ansöker om att sälja skadat guld med hjälp av ansökningsformuläret bredvid. När vi sedan skickar ut ditt Guldpaket så medföljer en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev samt ett avtal. Följ instruktionerna och skicka tillbaka ditt signerade avtal, allt skadat guld i det rekommenderade brevet.

Vi försäkrar alla försändelser som du skickar till oss så att du kan känna dig trygg att ditt skadade guld är i säkra händer!

När vi tar emot skadat guld så värderar vi detta, så fort värderingen av skadat guld är klar så betalar vi ut pengar till dig. Du har pengarna i handen inom 24 timmar!

Snabbt, bekvämt och säkert helt enkelt. Passa på att sälja skadat guld till oss på Guld 365 redan idag!