Rött guld

Sälj rött guld till Guld365 så får du ett högt marknadspris på guld! Skulle du mot förmodan hitta en annan guldhandlare som ger ett högre pris för rött guld så betalar vi mellanskillnaden. Dessutom är beställningen kostnadsfritt, både postgång och försäkring – välkommen!

Rött guld är guld som legeras med koppar, därav den rödaktiga tonen. Ju mer koppar som tillsätts, desto rödare färg. Rött guld är mycket vanligt och används främst till smycken. Rött guld i 18 karat är vanligast och består av 1/4 koppar och 3/4 guld. Många har rött guld som ligger helt oanvänt till ingen nytta, sälj det istället via Guldbrevet så kan du använda pengarna till något roligare.

När du säljer rött guld via Guldbrevet kan du lita på att det går säkert och tryggt till. Det första du gör är att fylla i det enkla formuläret här på hemsidan, varefter vi skickar hem en försändelse till dig med post. I denna finner du bland annat en säkerhetspåse, i vilken du skickar in ditt guld till oss. Att sälja rött guld till oss är tryggt, hela vägen fram till oss är brevet försäkrat tack vare samarbetet med både Posten och Polisen. Väl framme hos oss värderar vi ditt guld och meddelar dig vilket pris du kan få för just rött guld. Tackar du ja till vårt erbjudande skickar vi pengarna till dig inom 24 timmar – snabbt och enkelt! Tackar du istället nej skickar vi naturligtvis tillbaka ditt guld omedelbart, utan att ställa onödiga frågor. Om du ångrar dig ska du alltså aldrig känna dig tvingad att sälja rött guld till oss.

Varför låta rött guld ligga hemma i byrålådan och skräpa när du enkelt, kostnadsfritt och säkert kan sälja det till oss? Har du frågor som inte besvaras i texten är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi svara gärna på dina funderingar.