Rosa guld

När du säljer ditt rosa guld till Guld365 har du flera garantier, både när det gäller priser och säkerhet. Vårt mål är att du som kund hos Guld365 ska vara nöjd och vi gör vårt yttersta för att du ska bli det. Välkommen att skicka in ditt rosa guld till oss för prisförslag!

När man talar om rosa guld syftar man ofta till vanligt gult guld som legerats med koppar och silver. Ju mer koppar det är i legeringen, desto mer rosa guld blir det. Detsamma gäller för silver – ju mer, desto vitare. En vanlig rosa guldring i 18 karat består exempelvis av ca 8 % koppar, runt 16 % silver och 75 % guld. Rosa guld är mycket vanligt i mängder av smycken –, halsband, örhängen och armband. Om du säljer ditt rosa guld till Guld365 gör oanvända smycken mer nytta än om de bara ligger kvar i byrålådan och dammar.

För att sälja rosa guld till Guld365 fyller du enklast i formuläret här på vår sida. Du behöver som synes inte skriva speciellt mycket och får på bara något dygn ett Guldpaket hemskickat med post. I detta paket finns en säkerhetspåse, som är försäkrad och därmed innebär en helt trygg försändelse när du skickar in ditt rosa guld till oss. Väl hos oss värderas ditt rosa guld, varefter vi meddelar dig vilket pris vi ger. Skulle du mot förmodan hitta en gulduppköpare som betalar mer för rosa guld, betalar vi utan tvekan mellanskillnaden. Hos oss får du nämligen höga priser för rosa guld på marknaden!

Du betalar varken för själva försändelsen, försäkringen av det rosa guldet. Det ser vi som en självklarhet! Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss på Guld 365, vi svarar gärna.