Pris på guld

Pris på guld går upp och ner och styrs av hur läget på världsmarknaden är. Hittar du mot förmodan en guldhandlare som ger ett högre pris för guld än Guld365, betalar vi ut mellanskillnaden. Vi har nämligen prisgaranti och som mål att du som kund ska bli nöjd.

För att sälja guld till oss på Guld365 använder du dig av formuläret här på sidan. Annars kan du även läsa mer om guldpris.

Det går snabbt att fylla i och vi skickar omedelbart hem ett så kallat Guldpaket till dig. I detta Guldpaket finner du mer information om hur det går till att sälja guld till Guld365, samt en försäkrad säkerhetspåse i vilken du skickar in ditt guld till oss. Väl framme hos oss värderar vi guldet och meddelar dig om vilket pris vi kan ge för ditt guld. Tackar du ja till vårt pris för guld skickar vi en utbetalningsavi inom 24 timmar – kan det bli snabbare än så? Troligen inte. Det är dessutom gratis att beställa ett Guldbrev.

Hur kan Guld365 hålla ett så bra pris på guld? Jo, vi har för det första skippat alla dyra mellanhänder, vilket gör att vi kan ge ett mycket bra pris i förhållande till konkurrenterna. Jämför man dessutom med din lokala guldhandlare är vår kundkrets långt mycket större – vi köper nämligen guld från kunder över hela Sverige och inte bara från en enda ort. Detta gör också att vi kan ge ett bra pris i förhållande till en traditionell gulduppköpare. Är du intresserad av att veta vårt pris på guld? Välkommen att kontakta oss redan idag, vi har generösa öppettider i vår kundtjänst och svarar gärna på dina frågor.