Pris guld

Letar du efter ett bra guldpris? Guld365 har prisgaranti och kan därmed lova att ge sina kunder ett högt pris på guld som går att hitta i Sverige. Hittar du ändå, mot förmodan, någon som kan ge ett högre pris på guld än oss, betalar vi självklart mellanskillnaden.

Att priset på guld går upp och ner är ett känt faktum. Det är världsmarknaden i stort som styr och vilket pris som är aktuellt idag hittar du på Guld365.

Att sälja guld till oss på Guld365 är inte bara lönsamt, utan också säkert och effektivt. Vår tjänst kallas för Guldbrev, vilket du beställer genom att fylla i formuläret här på sidan. Beställningen av ett guldbrev är kostnadsfri. Efter din beställning skickar vi omedelbart hem Guldbrev till dig via post. I detta hittar du mer information, samt en säkerhetspåse vilken du använder för att skicka in ditt guld till oss. Påsen är naturligtvis försäkrad, så att du inte behöver vara orolig för att ditt guld ska försvinna på vägen. Väl framme hos oss värderar vi och sätter ett pris på ditt guld. Godtar du det pris på guld som vi kan ge, har du pengarna i handen inom 24 timmar. Ångrar du dig, skickar vi tillbaka ditt guld utan frågor eller andra besvär.

Ansök redan idag om Guldbrevet, så får du ett högt marknadspris på guld. Det är gratis att beställa ett guldbrev, både försändelsen och försäkringen som ingår. Varför vänta? Omvandla dina gamla guldsmycken till pengar istället, vi vill att du får ett bra guldpris och i tillägg en trygg affär. Välkommen till Guld365!