Vi är smidigare än pantbanken

Är du på väg till pantbanken för att sälja guld? Stopp, använd Guld365 istället, vi är långt mycket smidigare att använda än pantbanken!

Har du gamla smycken eller andra föremål i guld som du funderar på att gå till pantbanken med? Varför inte använda vår tjänst Guldpaket istället för den traditionella pantbanken, vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

Guld365 är en guldhandlare online med många års erfarenhet av guldbranschen och med modernare köpeprocess än pantbanken. Hos oss beställer du det så kallade Guldpaketet, antingen genom att fylla i det korta formuläret här på sidan, eller genom att skicka ett sms med ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer” till 72777. När beställningen är gjord skickar vi omgående hem ett Guldpaket till dig, med mera information och en säkerhetspåse som används för att skicka in guldet. Lite mer smidigt än att gå till pantbanken, eller hur? Säkerhetspåsen lämnar du in på posten, självklart är portot redan betalt, samt att påsen är försäkrad så att guldet är tryggt hela vägen fram till Guld365. Vi samarbetar både med Polisen och Posten för att säkra ditt guld.

Precis som hos pantbanken värderar vi därefter guldet och skickar ett meddelande till dig om vilket pris vi erbjuder. Vi har prisgaranti som ger dig ett högt guldpris, hittar du ett bättre pris betalar vi mellanskillnaden.

Istället för att söka upp pantbanken, lämna in ditt guld och sedan återvända till pantbanken för att få veta priset, sköter du alltså allt med hjälp av en dator eller mobiltelefon, samt ditt lokala postombud. Glöm pantbanken och pröva den nya tidens sätt att handla med guld! Har du frågor om hur vi fungerar i jämförelse med pantbanken? Vi tar gärna emot dina frågor och funderingar på telefon och mail.

Guld365 – ett smidigare och snabbare alternativ till pantbanken! Tillgängligt online dygnet runt.