Köper guld

Guld365 köper guld från hela Sverige – beställ ett Guldbrev redan idag, du kommer inte att ångra dig!

Med många års erfarenhet i bagaget köper Guld365 guld i form av smycken, klockor, tandguld och guldtackor.

För dig som kund är det ytterst bekvämt att sälja guld till oss och vårt mål är att du ska bli nöjd, både med service och med pris. Vi köper guld genom att använda oss av tjänsten Guldbrev. Ett guldbrev beställer du smidigt genom vår hemsida eller genom ett sms. När vi köper guld från dig behöver du alltså knappt lämna hemmet, det enda du behöver göra är att lämna in ditt guld hos närmsta postombud. Allt guld som skickas mellan dig som kund och Guld365 sänds som rekommenderat brev. Det betyder att du kan följa ditt guld hela vägen fram till oss. Om Guld365 köper guld är det därför i säkert förvar, vi samarbetar både med Posten och Polisen.

Vi köper guld till mycket bra guldpriser. Vår prisgaranti innebär att vi betalar mellanskillnaden om du skulle hitta någon som köper guld till mer förmånliga priser än oss. När Guld365 köper guld från dig kan du därför vara säker på att få bra betalt. Varför gå till en guldhandlare som köper guld för lägre priser och där du inte kan sköta försäljningen via hemmet?

Det är bra som alternativ att vi på Guld365 köper ditt guld, istället för ett lån på banken. Vill du få mest valuta för ditt guld, samt den mest bekväma affären – sälj ditt guld till Guld365! Har du frågor eller funderingar kring hur det går till när Guld365 köper guld? Välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst, vi hjälper dig gärna.

När Guld365 köper guld kan du vara säker på att göra en bra affär!