Köpa guld

Varför låta ditt guld ligga och damma hemma i smyckeskrin och byrålådor, låt oss på Guld365 köpa ditt guld istället! Vi har många års erfarenhet av att köpa guld, värdera det och betala ut höga guldpriser för det guld som vi köper från dig som konsument.

För att vi ska kunna köpa guld från dig behöver du bara beställa ett så kallat Guldbrev från oss. Det gör du genom att fylla i formuläret här på sidan, eller genom att skicka ett SMS. Då får du ett Guldbrev hemskickat med post, där du hittar både mer information om hur vi gör för att köpa guld, samt en försäkrad och förbetald säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss.

Att köpa guld på ett tryggt och säkert sätt är viktigt för oss på Guld365. Vi skulle aldrig köpa guld från dig om vi inte visste att guldet var i trygga händer hela vägen fram till oss, och om vi inte hade möjlighet att erbjuda en nöjd-kund-garanti. Om du ångrar dig och tackar nej till vårt priserbjudande, kommer vi aldrig att tvinga dig att låta oss köpa guldet. Istället skickar vi tillbaka ditt guld utan att ställa några onödiga frågor. Väljer du att låta oss köpa guld från dig, har du pengarna i handen inom 24 timmar.

Låt oss på Guld365 köpa ditt guld med prisgaranti. Hittar du en annan guldhandlare som ger ett bättre pris – betalar vi mellanskillnaden. Välkommen till Guld365 – vi är specialister på att köpa guld!