Guldtacka

Sälja guldtacka, har du en guldtacka som du vill sälja. Då har du verkligen tur, vi betalar riktigt bra för guld just nu och du kan därför göra en riktigt bra affär på din guldtacka som du ägt!

Vi köper guldtackor från hela landet, eftersom vi köper så pass många guldtackor från våra kunder kan vi erbjuda bra priser! Våra kunder är otroligt nöjda med vår tjänst eftersom den är så smidig! Att sälja guldtacka till oss på Guld365 är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att skicka in en ansökan.

När vi behandlat din ansökan så skickar vi hem ett Guldpaket till dig som innehåller ett guldavtal, en säkerhetspåse samt ett rekommenderat brev. Stoppa guldet i säkerhetspåsen, skriv under avtalet och stoppa sedan avtalet och säkerhetspåsen med din guldtacka i det rekommenderade brevet och skickar tillbaka det till oss.

Vi värderar ditt guld så fort det inkommit till oss, därefter betalar vi ut pengar till dig motsvarande värdet på din guldtacka och du kan göra något roligare för pengarna redan inom 24 timmar! Snabbare och enklare än så kan det knappast bli! Att sälja guldtacka till Guld365 är mycket säkert. Vi försäkrar alla våra försändelser så att din guldtacka är i säkra händer! Ansök om att sälja guldtacka redan idag!