Guldringar

Guldringar, guldhalsband, guldklockor och guldarmband – sälj dina guldsmycken till Guld365, vi ger dig ett högt pris och riktigt bra service!

Har du guldringar som du inte använder och som inte har något personligt värde för dig? Kanske slitna eller trasiga guldringar som istället skulle kunna omvandlas till pengar? Om du säljer dina guldringar till Guld365 gör du en trygg och snabb affär, i tillägg till att du får bra guldpriser. Att sälja sina guldringar till Guld365 är dessutom mycket enkelt, tack vare tjänsten Guldpaket. Du sköter hela försäljningen från hemmet, det enda du behöver göra är att uppsöka ditt närmaste postombud.

Om du vill sälja dina guldringar till Guld365 använder du dig av formuläret här på sidan, eller så skickar du ett SMS med ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer” till 72777. Då skickar vi hem ett så kallat Guldpaket till dig i posten. I Guldpaket ingår detaljerad information om hur man gör för att sälja guldringar till oss, men också en säkerhetspåse som du använder när du skickar in dina guldringar. Det är självklart gratis att skicka dina guldringar till oss och försändelsen är även försäkrad, vilket betyder att dina guldringar är i tryggt förvar hela vägen fram till Guld365.

Hos Guld365 värderas dina guldringar av kunniga experter. Därefter meddelas du om priset som vi kan ge. Vi har prisgaranti, vilket innebär att du lovas ett bra pris. Hittar du en annan guldhandlare med bättre pris betalar vi givetvis mellanskillnaden. Inom 24 timmar får du sedan en utbetalningsavi i handen, med betalningen för dina guldringar. Beställningen är självklart kostnadsfri för dig.

Gör en bra affär – sälj dina guldringar till Guld365 istället för att låta dem ligga hemma och skräpa! Söker du ytterligare information om hur man säljer guldringar till oss? Välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi har generösa öppettider och svarar gärna på dina frågor.