Guldpriser | Guld365

Guldpriser

Guldpriset sjunker

Året inleds med nya och höga guldpriser på världsmarknaden. Vi följer naturligtvis guldpristrenden och bibehåller vårt höga pris på guld!

Har du några som helst frågor eller funderingar gällande att sälja guld till Guld365 är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst!


Kundtjänst kategoriserat som:

Högre pris på 24 karats guld

Nu har vi höjt guldpriset på 24 karat till 267 kr / gram. Det är ett väldigt högt pris för 24 karats guld och betydligt högre än vad många andra guldhandlare erbjuder. Vi rekommenderar dig fortfarande att sälja guld idag då det är mycket bra prisläge. Du kan när som helst läsa mer om guldprisets utveckling.

Vänligen kontakta kundtjänst om du har några frågor eller funderingar kring våra guldpriser. Läs mer om attsälja guld.


Kundtjänst kategoriserat som:

Nytt högt guldpris!

Nu börjar vi veckan med att höja guldpriset ytterligare! Vi höjer nu även guldpriset på tandguld. Se pristabellen nedan. Vi ser alltid till att anpassa våra guldpriser till hur marknaden utvecklas. Har du några frågor eller funderingar kring våra guldpriser är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

 

24k
23k
22k
21k
20k
18k
14k
9k
265 kr / gram
242 kr / gram
232 kr / gram
221 kr / gram
211 kr / gram
190 kr / gram
147 kr / gram
95 kr / gram

Priset för tandguld ligger nu på 140 kr / gram.


Kundtjänst kategoriserat som:

Guldpris all-time-high!

Vi höjer därmed guldpriset återigen! Ett uns kostar idag över 1230 USD och det innebär att guldpriset ligger på All time high!

-Det råder stor oro om att krisen ska spridas till andra länder i Europa. Därför är guld nu ett attraktivt alternativ, säger råvaruhandlaren Matt Zeman på LaSalle Futures Group till Bloomberg.

- Källa: Privata affärer

Nya guldpriser:

24k 259 kr
23k 236 kr
22k 226 kr
21k 216 kr
20k 205 kr
18k 185 kr
14k 144 kr
9k 92 kr
 
Vi erbjuder prisgaranti vilket innebär att du alltid får ett högt guldpris hos oss!
 

Kundtjänst kategoriserat som:

Guldpriset sjunker

Förra veckan lyftes guldpriset till nytt årshögsta men nu på måndagsmorgonen kan vi se guldpriset falla tillbaka med 12 USD/oz. Guldet har totalt sett stigit med 9 % sedan årsskiftet och vi anser fortfarande att det är bra läge att sälja guld.

Det historiska räddningspaketet som förhandlades fram mellan EU och IMF under natten mot måndagen fick genomslag i den inledande handeln på råvarumarknaderna. Råoljan och basmetallerna har visat markanta uppgångar medan guldet, som gynnades i orostider, faller tillbaka.

Källa: Privata affärer


Kundtjänst kategoriserat som:

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer