Aktuellt guldpris

Är du på jakt efter aktuellt guldpris? Vårt pris på guld styrs av läget på världsmarknaden, varför aktuellt guldpris kan förändras över bara ett par dagar.

Aktuellt Kampanjpris

24K - 278 kr/gram
20K - 162 kr/gram
18K - 152 kr/gram
14K - 114 kr/gram

Ordinarie prislista

24K - 220 kr/gram
20K - 120 kr/gram
18K - 110 kr/gram
14K - 80 kr/gram

För tandguld betalar vi 148 kr/gram gällande kampanjpris. Ingen värderingsavgift tillkommer.

Se fullständiga villkor
Läs om prisutvecklingen i vår blogg

Trygghetsgaranti

När du säljer guld till oss så är det försäkrat under hela försäljningen från din hand till oss! Vi har Posten som samarbetspartner och har tillstånd från Polisen så att du hela tiden skall känna dig trygg när du säljer till oss på Guld365!

Utbetalning inom 24h

Vi betalar alltid bra för ditt guld! Sälj ditt guld idag och vi betalar ut pengarna inom 24 timmar efter värdering. Att sälja guld har aldrig varit så enkelt. Vårt pris styrs av världsmarknadspriset och vi justerar vårt guldpris dagligen för att hela tiden ge dig så bra betalt som är möjligt!

Högt guldpris

Vi kan erbjuda ett högt guldpris av flera olika anledningar, bland annat för att vi köper så stora kvantiteter guld från hela landet. Till skillnad från en guldsmed så behöver vi dessutom inte ha dyra butiker på fina adresser. Vårt skyltfönster är internet och här på hemsidan köper vi guld från privatpersoner från hela Sverige. Genom att hålla nere våra kostnader och istället ge våra kunder så högt guldpris som vi kan så gynnas både kunden och vi. Eftersom vi får fler kunder ju högre guldpris vi erbjuder och våra kunder blir självklart ännu nöjdare ju mer pengar de får för sitt guld! Beställ ditt guldpaket här bredvid och få det hemskickat idag så är du igång och sälja ditt guld till ett riktigt bra pris!