Guldpris | Guld365

Guldpris

Snabbhetskampanj – sälj med vändande post och få mer!

Just nu betalar vi extra bra under vår Snabbhetskampanj! Skicka in ditt guldbrev med vändande post så får du ännu bättre betalt!

 

Våra prislistor:

 

   Guldpris

Aktuellt Kampanjpris:

24k
20k
18k
14k
278 kr / gram
  113 kr / gram
103 kr / gram
  65 kr / gram

För tandguld betalar vi 99 kr/g gällande kampanjpris.

Ingen värderingsavgift tillkommer.

» Se fullständiga villkor

 

Ordinarie prislista:

24k
20k
18k
14k
220 kr / gram
  71 kr / gram
61 kr / gram
31 kr / gram

 

Vår Snabbhetskampanj ger dig extrabra betalt för ditt guld! Priset som anges ovan gäller om du skickar ditt guld med vändande post. Om du exempelvis mottar guldbrevet på måndagen så ska det lämnas på  Posten senast på tisdagen för att våra extra höga priser ska gälla. Har du tagit emot guldbrevet på en fredag lämnar du det senast på måndagen för att vi skall kunna ge dig det högre priset. Samma princip gäller för alla helgdagar.

 

Priset som vi betalar ut är det som gällde på värderingsdagen. Är du intresserad kan du läsa mer om prisutvecklingen på guld i vår nya blogg!

När du säljer guld till oss så är det försäkrat under hela försäljningen från din hand till oss! Vi har Posten som samarbetspartner och har tillstånd från Polisen så att du hela tiden skall känna dig trygg när du säljer till oss på Guld365!

 

Vi betalar alltid bra för ditt guld! Sälj ditt guld idag och vi betalar ut pengarna inom 24 timmar efter värdering.

Att sälja guld har aldrig varit så enkelt. Vårt pris styrs av världsmarknadspriset och vi justerar vårt guldpris dagligen för att hela tiden ge dig så bra betalt som är möjligt!

 

Vi kan erbjuda ett högt guldpris av flera olika anledningar, bland annat för att vi köper så stora kvantiteter guld från hela landet. Till skillnad från en guldsmed så behöver vi dessutom inte ha dyra butiker på fina adresser. Vårt skyltfönster är internet och här på hemsidan köper vi guld från privatpersoner från hela Sverige. Genom att hålla nere våra kostnader och istället ge våra kunder så högt guldpris som vi kan så gynnas både kunden och vi. Eftersom vi får fler kunder ju högre guldpris vi erbjuder och våra kunder blir självklart ännu nöjdare ju mer pengar de får för sitt guld!

Beställ ditt guldpaket här bredvid och få det hemskickat idag så är du igång och sälja ditt guld till ett riktigt bra pris!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer