Guldpaket

Genom att beställa hem ett Guldpaket får du möjlighet att enkelt sälja dina trasiga, slitna eller bara obrukbara guldsmycken. Du kan också sälja annat guld via guldpaket, som tandguld eller guldtackor.

Omvandla ditt guld till pengar, istället för att låta det ligga hemma och damma. För att sälja ditt guld med hjälp av ett så kallat Guldpaket fyller du i formuläret här på sidan eller skickar ett sms med texten ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer” till 72777. Då får du ett Guldpaket hemskickat via post, utan att du har förbundit dig till något. Guldpaket innehåller mer information om hur det går till att sälja guld till Guld365, men också en speciell säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Påsen som följer med Guldpaket är självklart försäkrad så att ditt guld är i tryggt förvar hela postgången, samt gratis att skicka.

Guldpaket kostar alltså ingenting att beställa och säkerhetspåsen är gratis att skicka in till oss.

När du använder vårt Guldpaket för att sälja ditt guld kan vi också ge dig ett bra guldpris för ditt guld. Vår prisgaranti innebär att vi betalar mellanskillnaden ifall du hittar en annan guldhandlare som betalar ett högre pris.

När du säljer guld via Guldpaket från Guld365 är vårt mål att du som kund ska känna dig nöjd. Alla frågor och funderingar är välkomna, antingen via mail eller via telefon. Vi ser fram emot att skicka ett Guldpaket till dig, välkommen!