Guldörhängen

Har du ett par guldörhängen som du inte längre använder och som inte har någon personlig betydelse för dig? Varför inte sälja dina guldörhängen via guldbrevet hos Guld365 och köpa dig något nytt för pengarna?

Hos Guld365 garanteras du fullständig trygghet, bra guldpriser och en gratis ansökan om ett guldpaket.

Om du, mot förmodan, skulle hitta en guldhandlare som ändå ger ett högre pris på guldörhängen än vi, betalar vi ut mellanskillnaden. Vårt mål är nämligen att ge dig ett så bra pris för guldörhängen som är möjligt. Beställ ett Guldpaket genom att använda formuläret på sidan när som helst på dygnet. Då skickar vi så snart som möjligt hem en säkerhetspåse samt mer information till dig, så att du i lugn och ro kan bestämma dig för om du vill sälja dina guldörhängen till Guld365.

Därefter skickar du, kostnadsfritt givetvis, in dina guldörhängen till oss i säkerhetspåsen. Hela försändelsen med dina guldörhängen är försäkrad och vi samarbetar med både Posten och Polisen. Det gör att du får full ersättning om försändelsen med guldörhängen skulle försvinna på vägen till oss. Vi värderar sedan dina guldörhängen och meddelar dig om vilket betalning vi kan ge. Godkänner du priset tar det bara 24 timmar innan du har en utbetalnings-avi i handen. Tackar du istället nej får du tillbaka dina guldörhängen utan några onödiga frågor.

Har du frågor om att sälja guldörhängen eller annat guld via Guld365? Vår kundtjänst håller generösa öppettider, välkommen med dina frågor! Vi vill att du ska bli nöjd och att du får ett bra pris för guldörhängen som möjligt. Tveka inte – beställ ditt Guldpaket redan idag, det är kostnadsfritt!