Guldmedaljong

Hos Guld365 hittar du bra guldpriser med prisgaranti och riktigt bra service! Sälj din guldmedaljong eller andra smycken av guld till oss redan idag, du kommer att bli nöjd med affären.

Guld365 är en guldhandlare online med många års erfarenhet av guldbranschen. Vi sätter kunden främst och tack vare vår prisgaranti får du bra priser. Att sälja din guldmedaljong eller annat guld till oss är dessutom mycket enkelt, tack vare tjänsten Guldpaket. Genom att sälja din guldmedaljong till Guld365 behöver du knappt lämna hemmet. Du sköter hela försäljningen av din guldmedaljong med hjälp av dator, telefon och ditt lokala postombud. Kan det bli enklare?

För att sälja din guldmedaljong till Guld365 beställer du ett Guldpaket antingen genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att skicka ett sms till 72777 med texten ”Guld” följt av mellanslag och sedan ”ditt personnummer”. Vi skickar sedan omgående en försändelse till dig som hjälper dig vidare i försäljningen av din guldmedaljong. I denna finner du ytterligare information, samt en säkerhetspåse i vilken du försluter din guldmedaljong. Lämna in påsen till ditt lokala postombud, självklart sänds den som rekommenderat brev så att du kan vara trygg på att din guldmedaljong inte försvinner på vägen.

Hos oss värderas din guldmedaljong av våra experter, varefter du meddelas om vilket pris vi kan betala. Skulle du mot förmodan ändå hitta en guldhandlare som kan ge ett högre pris för din guldmedaljong, är det vi som står för mellanskillnaden.

Sälj din guldmedaljong till Guld365, vi ger dig en säker, snabb och lönsam affär! Har du ytterligare funderingar om hur försäljningen av en guldmedaljong till Guld365 går till? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst, vi svarar gärna på dina frågor.