Guldkedja

Att sälja guldkedja är mycket enkelt! Börja så här om du vill sälja guldkedja till Guld 365: Ansök om att få hem ett Guldpaket på posten genom att fylla i ansökan här bredvid. När vi tagit emot din ansökan om att sälja guldkedja så granskas denna.

Efter att vi gått igenom alla detaljer så skickar vi hem ett Guldpaket till dig där du är folkbokförd. Detta guldpaket innehåller, förutom en instruktion till hur du går tillväga för att sälja guldkedja till oss, ett avtal, en säkerhetspåse samt ett rekommenderat brev. Du lägger din guldkedja som du vill sälja i säkerhetspåsen, fyll i avtalet och lägg detta tillsammans med säkerhetspåsen i det rekommenderade brevet och skicka in allt tillsammans till oss. Vi har förbetalt portot och adressen är tryckt på det medföljande rekommenderade brevet.

Att sälja guldkedja till oss är säkert. Hela försändelsen av din guldkedja till oss är försäkrad. Detta för att du inte skall behöva vara orolig för dina guldkedjor. Att sälja guldkedjor till oss går mycket fort. När vi har tagit emot de guldkedjor du vill sälja så värderas dessa. Vi betalar ut pengar till dig inom 24 timmar från det att din guldkedja har blivit värderat hos oss!

Snabbare, enklare och smidigare än så blir det inte!