Guldhandlare

Vill du sälja guldsmycken eller annat guld, som tandguld eller guldtackor? Kontakta oss på Guld365 – vi är en guldhandlare online som har både prisgaranti och som mål att våra kunder ska bli nöjda med affären!

Tidigare var traditionella guldhandlare ett mycket bra alternativ för de som ville sälja sina guldsmycken. Idag ser det annorlunda ut. Medan din lokala guldhandlare ofta har en begränsad kundkrets, har Guld365, din guldhandlare online, hela Sverige som marknad. En traditionell guldhandlare måste dessutom betala kostnader för hyra och butikspersonal, medan vi på Guld365 har kapat stora delar av dessa kostnader, samt många av mellanhänderna. »

Det är många fördelar förknippade med att sälja guld till oss istället för en lokal guldhandlare. Istället för att söka upp en guldhandlare, lämna in ditt guld och gå tillbaka till butiken för eventuell försäljning, sköter du all handel med Guld365 i hemmet. Du beställer tjänsten Guldbrev genom att fylla i formuläret här på sidan, så skickar vi omedelbart hem en försändelse till dig. I försändelsen hittar du detaljerad information om hur vi fungerar som guldhandlare online, samt en speciell säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Det är lika tryggt som att lämna in guldet till en guldhandlare, då alla försändelser till oss skickas som rekommenderade brev i samarbete med Posten och Polisen. Med oss som guldhandlare har det aldrig varit smidigare att sälja sitt guld!

Det bästa av allt? Du betalar ingenting när du beställer ett Guldbrev, ingenting för varken postgång eller försäkring.

Välkommen till Guld365 – din guldhandlare på nätet!