Guld till pengar

Då och då inträffar situationer då man är i behov av extra pengar. Men varför ta ett banklån? Leta istället hemma i gömmorna, det är inte omöjligt att du har gammalt guld som du inte använder och som du kan förvandla till pengar hos Guld365! Vi på Guld365 kan skryta med bra priser.

För att förvandla guld till pengar hos Guld365 beställer du ett Guldbrev genom att fylla i beställningsformuläret här på sidan. I försändelsen som vi skickar hem till dig hittar du ytterligare information om hur guld blir till pengar med hjälp av Guld365. Du får också en säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss för värdering. När våra värderare har mottagit ditt guld, värderar de guldet för att ta reda på hur mycket pengar det är värt. Du meddelas sedan om hur mycket pengar vi kan betala för ditt guld, samt får möjlighet att antingen tacka ja eller nej. Om du tackar ja bearbetar vi en utbetalning till dig inom 24 timmar. Väljer du att avböja kan vi givetvis skicka tillbaka ditt guld, utan att ställa onödiga frågor.

När du behöver pengar – sälj ditt guld till Guld365! Vår prisgaranti ger ett högt guldpris, vi betalar nämligen mellanskillnaden om du hittar en likvärdig guldhandlare som ger mer pengar per gram än vad vi gör. Hur mycket pengar du får för ditt guld styrs ofta av världsmarknaden, men vi kan lova dig ett bra pris. Kontakta oss redan idag!