Guld köpes

Vi på Guld365 köper ditt guld med prisgaranti och betalar ut mellanskillnaden om en likvärdig konkurrent erbjuder ett högre pris. Att sälja guld till oss på Guld365 genom våra enkla funktion Guld köpes, kan du med några knapptryck ansöka om att få hem ditt guld köpes paket, eller Guldpaket som vi också kallar det.

Prisgaranti

Hittar du ett högre pris, betalar vi ut skillnaden.

Trygghet

Ditt guld är försäkrat genom hela processen.

Kundgaranti

Är du inte nöjd, skickar vi tillbaka ditt guld.

Guld köpes, det är säkert att sälja guld till oss via guld köpes tjänsten. Allt guld som vi köper är försäkrat. I det Guld köpes paket som skickas hem till dig, efter att du gjort din ansökan, finner du ett rekommenderat brev tillsammans med ditt Guld köpes avtal. När du fyllt i ditt guld köpes avtal så lägger du detta avtal tillsammans med det guld du vill sälja i det medföljande rekommenderade brevet och skickar detta tillbaka till oss.

Guld köpes, det går snabbt att använda vår tjänst! När vi har tagit emot ditt guld så värderar vi det, efter att en värdering är gjort så betalar vi inom kort ut pengar till dig. Du har pengarna i handen inom loppet av 24 timmar från det att vi har värderat ditt guld! Snabbt enkelt och säkert!

Guld köpes till ett högt marknadspris av oss på Guld 365. När vi köper guld så utgår vi hela tiden från internationella guldprisindex. Eftersom priset för guld kraftigt stigit den senaste tiden så köper vi guld idag till väldigt höga priser, passa därför på att använda vår tjänst och sälj ditt guld när guldpriset står så högt! Ansök om att sälja guld redan idag, fyll i ansökningsformuläret och kom igång direkt!