Finguld

Allt guld som finns ute på marknaden och hemma i hushållen är inte av hög karat. Finguld har en hög karat och klassas som guld av högt värde. Guld av högt värde är till exempel 24 karat guld, 22 karat guld eller 20 karat guld. Det finns guld av olika karathalt där 24 karat är så fint finguld kan bli.

Finguld är alltså guld som har ett högt värde, och har du finguld hemma så kan du sälja det till Guld365. Vi betalar bra för ditt guld.

För att sälja ditt finguld så behöver du först beställa hem ett Guldbrev. I detta Guldbrev finns utförliga beskrivningar om hur du går tillväga för att skicka in ditt finguld till oss på Guld365. Guldbrevet beställer du till höger här på hemsidan, men du kan även göra det från din mobiltelefon genom att skicka ett sms med texten Guld samt ditt personnummer till nummer 72777. Ditt Guldbrev kommer att skickas ut så fort vi mottagit beställningen. Genom att följa instruktionerna så befinner sig ditt finguld i trygga händer under hela försäljningsprocessen. Vi betalar ut dina pengar så fort vi har gjort en värdering av ditt finguld.

Bekvämare och enklare blir det nästan inte.

Guld365 – din guldhandlare på Internet!