Extra pengar

Är du i behov av extra pengar? Det är mycket möjligt att du har en riktig, bokstavligt talat, guldgruva till extra pengar hemma utan att du vet om det! Många har gammalt guld i form av slitna, trasiga eller bara oanvändbara smycken, som lätt kan förvandlas till extra pengar med hjälp av oss på Guld365. Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur du kan tjäna extra pengar!

Guld365 kan förvandla ditt guld till extra pengar, på ett tryggt, enkelt och snabbt vis. För att sälja ditt guld och få extra pengar, fyller du bara i det korta formuläret här på sidan.

Då skickar vi hem ett så kallat Guldbrev till dig, i vilket du kan läsa mer om hur du kan få extra pengar för ditt guld. I försändelsen från oss finner du också en säkerhetspåse, som du använder för att skicka in ditt guld. Här värderar vi guldet och meddelar dig om hur mycket extra pengar du kan få för det. Vi betalar ut inom 24 timmar efter att vi värderat det och tackar du nej till extra pengar från oss.

Det finns många tillfällen då man kan vara i behov av extra pengar och varför då inte sälja guld som man ändå inte använder? Vi på Guld365 kan lova dig att vi ger dig ett bra pris, så att du får så mycket extra pengar som möjligt. Hittar du en guldhandlare med bättre pris är vi inte sena att betala mellanskillnaden. Vårt absoluta mål är att du som kund hos Guld365 ska bli nöjd och tjäna så mycket extra pengar som möjligt när du säljer ditt guld till oss.

Omvandla ditt guld till extra pengar hos Guld365 – välkommen!