Dentalguld

Har du dentalguld, det vill säga tandguld, liggandes hemma? Att spara på dentalguld är lika dumt som att ha ett bankkonto utan ränta, så varför inte sälja ditt dentalguld till Guld365 istället? Guld365 kan nämligen inte bara ge en trygg, snabb och smidig affär, utan också bra guldpriser för dentalguld som finns på marknaden idag. Välkommen!

Att sälja dentalguld till Guld365 kan bli den mycket bra affär. Du beställer enkelt ett så kallat Guldpaket här på vår hemsida eller via SMS.

Vi skickar då omedelbart ett Guldpaket hem till dig via post. I försändelsen hittar du ytterligare information om hur man går till väga för att sälja dentalguld till Guld365, samt en säkerhetspåse i vilken du försluter ditt dentalguld. Påsen lämnas sedan in hos närmaste postombud – det är kostnadsfritt att skicka! För att du ska känna dig trygg med att ditt dentalguld inte försvinner på vägen till oss, är påsen naturligtvis försäkrad i samarbete med både Posten och Polisen.

När vi har tagit emot ditt dentalguld låter vi våra värderare på Guld365 värdera det. Du meddelas sedan om vilket pris som vi kan betala. Skulle du, mot förmodan, hitta en annan guldhandlare som betalar mer för dentalguld än vad vi gör, betalar vi ut mellanskillnaden.

Om du ångrar dig och beslutar dig för att inte sälja ditt dentalguld till Guld365 skickar vi givetvis tillbaka guldet till dig. Vår nöjd-kund-garanti kan du lita på!

Beställ ett Guldpaket från Guld365 redan idag, så omvandlar du snabbt och säkert ditt dentalguld till pengar istället. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice antingen via telefon eller via mail.