Broscher

Många har gamla broscher liggandes hemma i skåp och lådor. En hel del av dessa broscher är slitna eller trasiga, eller kanske inte vackra nog att användas. Om du har broscher i guld som du inte använder, sälj dem till Guld365 – vi kan ge dig ett bra guldpris med vår prisgaranti!

Att sälja broscher till Guld365 är dessutom mycket enkelt och tryggt. Vi använder oss av en modern och smidig tjänst som kallas för Guldbrev. Du beställer enklast ett Guldbrev genom att fylla i formuläret här på hemsidan, men det går också att skicka ett sms med ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer”. »

Du förbinder dig inte till att sälja dina broscher till oss bara genom att beställa guldbrevet. Vårt Guldbrev skickas hem per post till dig och innehåller mer information om hur du säljer dina broscher till Guld365. I försändelsen ligger även en säkerhetspåse i vilken du skickar in dina broscher till oss för värdering. Dina broscher är självklart försäkrade när du skickar dem, så du behöver inte vara orolig för att förlora dem.

När våra värderare på Guld365 har värderat dina broscher meddelar de dig om priset. Skulle du hitta någon med ett bättre pris, står vi för mellanskillnaden. Väljer du att sälja dina broscher av guld till oss på Guld365 skickar vi en utbetalningsavi till dig inom 24 timmar efter det att guldet har värderats. Tackar du nej får du tillbaka dina broscher utan några onödiga frågor. Vår nöjd-kund-garanti gäller!

Istället för att söka upp lokala guldhandlare, vilket tar tid och energi, beställ hem ett Guldbrev idag och sälj dina broscher till Guld365. Aldrig har det varit enklare att sälja guld broscher och annat guld, kontakta oss redan idag!