Brevguld

Brevguld är ett smidigt, snabbt och säkert sätt att sälja guld idag. Välkommen till Guld365 och tjänsten brevguld – du kommer inte att ångra dig!

Brevguld är en tjänst vi har på Guld365. I tjänsten ingår en mängd fördelar, inte minst garantin om högt guldpris. Om du använder dig av tjänsten brevguld, men mot förmodan hittar ett bättre pris hos någon av våra konkurrenter – betalar vi mellanskillnaden. Våra guldpriser är aktuella och styrs av marknadspriset. Chansen att göra en mycket bra affär med Guld365 med hjälp av ett Guldbrev är stor.

Istället för att leta reda på en lokal guldhandlare, kan du sköta försäljningen av ditt guld mycket enkelt med hjälp av Guld365 och vår tjänst brevguld. Beställ en försändelse för brevguld direkt här på hemsidan. I försändelsen för brevguld hittar du ännu mer information om hur det går till att sälja guld via brevguld, samt en försäkrad säkerhetspåse som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Försäkringen av påsen gör att ditt guld är i säkert förvar hela vägen fram till oss på Guld365. Vi som tar emot ditt brevguld värderar guldet och meddelar dig vilket pris vi kan betala. Vi har en nöjd-kund-garanti som innebär att vi självklart skickar tillbaka ditt guld om du av någon anledning ångrar dig. Accepterar du vårt guldpris skickar vi en utbetalningsavi inom loppet av 24 timmar efter det att vi värderat ditt guld.

Varför låta gamla guldsmycken och liknande som aldrig kommer till användning ligga och skräpa hemma, istället för att omvandla guldet till pengar? Välkommen till Guld365 och vår tjänst brevguld!