Bismark-kedja

Bismark-kedjan är en mycket vanlig guldkedja som många har skräpandes hemma i byrålådor och smyckeskrin. Många är trasiga, slitna eller aldrig använda. Har du en Bismark- kedja som du inte vill ha kvar? Sälj din kedja till Guld365, så får du ett aktuellt och bra guldpris av oss på Guld365!

Du känner säkert till den populära bismark-kedjan och dess karaktäristiska utseende. En bismark-kedja är en flätad, platt guldkedja som används både i halsband, armband och klockarmband och av både män och kvinnor.

Många ärver bismark-kedjor i parti och minut från äldre släktingar och låter dessa ligga utan att använda dem. Om din bismark-kedja inte har något affektionsvärde för dig kan du lika gärna sälja den.

Att sälja en bismark-kedja till Guld365 är mycket enkelt. Här på sidan hittar du ett kortfattat formulär som du fyller i för att beställa hem ett Guldpaketet. Vi skickar hem Guldpaketet via post inom bara någon dag. I denna försändelse finns en säkerhetspåse, som du använder för att skicka in din bismark-kedja till oss. Hela försändelsen med din bismark-kedja är naturligtvis försäkrad i samarbete med Posten och Polisen. Vi värderar sedan bismark-kedjan och meddelar dig om vad vi kan betala.

Tackar du ja till priset för din bismark-kedja skickar vi pengarna inom 24 timmar efter det att guldet har värderats. Det bästa av allt? Vi bjuder på kostnaden av ett Guldpaket som du beställer hem. Om du mot förmodan skulle ångra dig kan vi givetvis hjälpa dig att skicka tillbaka din bismark-kedja. Vårt främsta mål på Guld365 är att du som kund blir nöjd!