Begagnat guld

Guld365 köper allt guld, även begagnat! Vi är en guldhandlare online som ger dig ett högt pris och bra service. Sälj begagnat guld till Guld365 redan idag!

Gamla guldhalsband, obrukbara armband eller trasig guldklockor – begagnat guld kan bli en bra affär om du säljer till Guld365. Vi har prisgaranti, det vill säga att vi betalar mellanskillnaden om du hittar en guldhandlare som betalar mer för begagnat guld. När du säljer begagnat guld till Guld365 vill vi att du känner att du gör en bra affär. Guld365 försäkrar nämligen alla försändelser och samarbetar med både Posten och Polisen för att ditt guld ska vara säkert under hela postgången.

Du säljer begagnat guld till Guld365 genom att beställa ett så kallat Guldpaket. Detta gör du här på hemsidan eller genom att skicka ett sms till 72777 med texten ”Guld” följt av mellanslag och sedan ”ditt personnummer”. Du får därefter ett Guldpaket hemskickat, vilket du använder för att sälja begagnat guld. I Guldpaketet hittar du en säkerhetspåse som används för att skicka in begagnat guld till oss. Härefter värderar våra guldvärderare ditt begagnade guld och skickar prisuppgiften till dig för ett ställningstagande. Accepterar du erbjudandet får du pengarna utbetalda inom 24 timmar efter det att guldet har värderats. Tackar du nej sänder vi tillbaka ditt guld.

Det har aldrig varit enklare att sälja guld tidigare tack vare Internet! Har du frågor eller funderingar kring hur det går till att sälja begagnat guld? Vill du veta det nuvarande priset på begagnat guld? Kontakta vår kundtjänst, vi hjälper gärna!

Vad väntar du på? Sälj begagnat guld till Guld365 – vi vill att du blir nöjd!