Vi betalar bra guldpriser

Vi betalar bra guldpriser för ditt 22 karat guld. Vi har erfarenhet av att köpa guld från kunder i hela Sverige. Många använder ofta vår tjänst för att sälja 22 karat guld smycken som de har hemma och inte använder.

Du kan vilja sälja 22 karat guld av många olika anledningar, du kanske har skadat 22 karat guld, gammalt 22 karat guld eller du kanske har ett 22 karat guldsmycke som du inte använder längre och vill sälja. Oavsett anledning till att du vill sälja ditt guld betalar vi ut prisgaranti, om någon erbjuder högre guldpris än oss betalar vi ut mellanskillnaden.

Att sälja 22 karat guld till oss är mycket säkert. Vi samarbetar med Posten och Polisen, försändelser av 22 karat guld som skickas in till oss sker via rekommenderade brev, vi står för portot och dessa rekommenderade brev är försäkrade. Ditt 22 karat guld är med andra ord i trygga händer.

Det går fort att sälja 22 karat guld smycken. När vi har tagit emot ditt guld så värderar vi det och kontrollerar att det är 22 karat guld. Skulle ditt guld vara av 24 karat guld så meddelar vi dig och du får då helt enkelt ännu mer pengar för ditt guld. Utbetalning inom 24 timmar efter det att guldet har värderats. Enklare, bekvämare kan det knappast bli att sälja 22 karat guld! Gör som alla våra kunder och ansök om att sälja 22 karat guld här redan nu!