Vill du sälja 18 karat guld?

Vår tjänst är mycket enkel och vår kundtjänst svarar gärna på frågor som du kan ha rörande att sälja 18 karat guld eller annat guld.

Vill du sälja 18 karat guld? Vi köper 18 karat guld. Guld365 har specialiserat sig på att köpa guld från Svenska folket över internet. Vi har hjälpt många kunder att sälja 18 karat guld smycken till oss.

Vår tjänst är mycket enkel och vår kundtjänst svarar gärna på frågor som du kan ha rörande att sälja 18 karat guld eller annat guld.

18 karat guld motsvarar 75% rent guld. Om du vill sälja guld / rent guld är det som kallas för 24 karat guld. De flesta guld smycken som säljs innehåller 18 karat eller 18k guld som man ofta skriver. Det man gör är att man blandar rent guld med en annan metall för att skapa en färg och göra guldet mer hållfast. Eftersom guld är en mjuk metall som lätt går att forma så är det vanligt att man stärker upp metallen med legeringar av andra metaller och då späds guldhalten ur.

När du ska sälja 18 karat guld är det då viktigt att ha i åtanke att titta på priset för 18 karat guld och inte 24 karat guld eller 22 karat guld.

Att sälja 18 karat guld till Guld365 är säkert. När du skickar ditt guld till oss så är försändelsen försäkrad. När vi sedan tar emot ditt guld så värderar våra erfarna guldvärderare dina guldsmycken och betalar sedan ut pengar till dig inom 24 timmar efter att guldet är värderat. Vi betalar hela tiden ut efter gällande prislista för 18 karat guld.