Varför Guld365 | Guld365

Varför Guld365

1. Vi betalar ett högt pris och ger dessutom prisgaranti!

När du säljer ditt guld är det jätteviktigt att du kan få bra betalt för ditt guld. Genom att ta bort alla dyra butikslokaler, dyra mellanhänder och utspridd personal över hela Sverige har vi på Guld365 valt att samla allt på en plats och bara satsa på inköp av guld genom e-handel. Det gör att vi kan ha lägre omkostnader och därmed erbjuda dig ett bättre pris. Skulle du av någon anledning få ett bättre pris på din produkt av någon annan online guldköpare så matchar vi detta!

 

2. Snabb och bra service. Betalt inom 24 timmar!

Kunder tycker inte om att vänta oavsett om det är för att få pengar för det guld som de skickat in eller att vänta för länge i en telefonkö. Hos oss behöver du inte oroa dig för något av ovanstående. Vi har en kundtjänst som är hjälpsam, trevlig och som älskar att prata med kunder. Kundtjänst har öppet vardagar 09:00-18:00, och fredagar 09:00-16:00. Vi har som policy att betala ut pengar till dig inom 24 timmar efter det att guldet värderats. Detta är ett löfte som vi är väldigt måna om att uppfylla, och vi är stolta över att erbjuda denna snabba utbetalning till våra kunder.

 

3. Det är gratis och försäkrat upp till 100 000 Kronor!

Det kostar ingenting att beställa ett guldpaket. Det kostar heller ingenting att skicka in guldet med våra REK-brev. Vi har valt att erbjuda alla våra kunder en försäkring med upp till 100 000 kronor på inskickat guld så att våra kunder kan känna sig helt och hållet trygga. Skulle du vilja skicka in saker för större värde än 100 000 kronor så kontakta oss så ser vi till att höja ditt försäkringsvärde. 

 

4. 100% nöjd eller pengarna tillbaka.

Skulle du oavsett anledning ångra dig efter det att du skickat in ditt guld så är din retur av guldet dessutom gratis! Kan det vara enklare än så?

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer