Vad vi köper

Till Guld365 kan du sälja alla sorters guldföremål. Här hittar du de vanligaste föremålen som vi tar emot dagligen. Guld365 priser baseras på vikt och karathalt. Därför spelar det ingen roll i vilket skick eller färg dina guldföremål har.

Oavsett om de är trasiga eller hela, tillverkade av rött eller vitt guld kan du alltså sälja dina föremål hos oss. Föremålet måste dock ha en karathalt över 8K för att vi ska kunna köpa det av dig.

Vad vi inte köper

Vi på Guld365 köper endast föremål i guld. Det händer dock ofta att vi får in smycken av andra metaller, det är dock ingenting vi köper. Skulle du skicka in något som visar sig inte var i guld får du det givetvis i retur men du behöver meddela det till oss inom tre dagar från det att vi hört av oss till dig. Nedan följer några exempel på föremål som vi inte köper:

Hur vet jag att det är guld?

Är du osäker på om dina föremål är av guld eller inte så är du välkommen att ringa in till vår kundtjänst. Vi ger dig gärna några enkla tips på hur du själv kan kontrollera om det är guld eller inte.