Sälja vitt guld | Guld365

Sälja vitt guld

När du väljer att sälja vitt guld till Guld365 kan du räkna med en god affär! Välkommen till en trygg och lönsam guldhandlare som sätter kunden främst!

Vitt guld är en vanlig typ av guld som du återfinner i mängder av smycken. Vitt guld är inte någon grundmetall, utan en legering, det vill säga en blandning av guld och en annan vitmetall som till exempel silver eller palladium. Den vackra färgen på vitt guld kan också förstärkas med en yta, eller plätering av rodium. Utan plätering är vitt guld ofta lite grått i färgen, vilket en del inte tycker om. Har du smycken av vitt guld som du vill sälja då du inte har någon användning för dem? Till Guld365 kan du sälja vitt guld och tjäna bra pengar, samtidigt som du gör en trygg och säker affär. »

Beställ tjänsten Guldbrev om du vill sälja vitt guld till Guld365. Detta gör du enklast genom att fylla formuläret här på sidan eller genom att skicka texten ”Guld” mellanslag ”ditt personnummer” till 72777. Att sälja vitt guld till Guld365 ska nämligen vara så enkelt som möjligt. Genom att beställa ett gratis Guldbrev slipper du att uppsöka en guldhandlare när du ska sälja vitt guld. I försändelsen som kommer hem till dig på posten hittar du ett köpeavtal. Läs igenom detta och godkänn sedan villkoren genom att signera. Avtalet, tillsammans med ditt vitguld, stoppar du i det rekommenderade brevet som också följer med, och lämnar sedan in det till ditt lokala postombud. Klart! Nu är det bara att invänta att vår värdering blir färdig, vi meddelar dig om priset på det vitguld som du vill sälja så snart som möjligt.

Att sälja vitt guld har aldrig varit enklare, eller mer lönsamt! Guld365 har prisgaranti när du väljer att sälja vitt guld till oss, så att du kan vara säker på att få högt guldpris. Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer