Sälja rött guld | Guld365

Sälja rött guld

På väg att sälja rött guld? Beställ ett Guldpaket och skicka in guldet till oss redan idag!

Rött guld är det guld som är äldst och mest välkänt. Ibland kallas rött guld också för roséfärgat. Den vackra färgen uppkommer genom att man blandar koppar och guld med varandra, en så kallad legering. Rött guld är utan tvekan det mest populära guldet i smycken och du har säkert något guldsmycke hemma som är gjort av rött guld. Varför inte sälja rött guld och få snabba pengar? »

Om ditt smycke inte har något personligt värde för dig finns ingen anledning att låta det ligga hemma och damma. Väljer du att sälja rött guld till oss på Guld365 kan vi ge dig en trygg affär med höga guldpriser!

För att sälja rött guld till Guld365 ansöker du om ett gratis Guldbrev direkt här på sidan. Guldbrev är den tjänst som vi använder oss av när vi handlar med guld och är mycket smidig att utnyttja. Istället för att sälja rött guld till traditionella guldhandlare, kan du sköta i stort sett hela affären hemifrån. Kan det bli enklare än så att sälja rött guld? Guld365 är dessutom en seriös guldhandlare online som sätter dig som kund i första hand. När du väljer att sälja guld till Guld365 betalar du därför aldrig något – vi på Guld365 står för alla kostnader!

I det Guldbrev som skickas hem till dig ingår ett köpeavtal, en säkerhetspåse och ett rekommenderat brev. Att sälja rött guld till Guld365 ska vara en trygg affär, så läs igenom avtalet i lugn och ro så att du är klar över villkoren. Om du vill sälja rött guld till oss signerar du avtalet, försluter ditt röda guld i säkerhetspåsen och stoppar ner bägge i det rekommenderade brevet. Nu är det bara att invänta vår värdering! Välkommen att sälja rött guld till Guld365!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer