Sälja investeringsguld | Guld365

Sälja investeringsguld

Vad sägs om att sälja investeringsguld till bra priser och till en trygg guldhandlare online? Genom att sälja investeringsguld till Guld365 får du en säker, snabb och lönsam affär som du inte kommer att ångra!

Med investeringsguld avses till exempel guldtackor och guldmynt som består av ett mycket fint guld. Guldmynt som räknas som investeringsguld ska till exempel vara präglade efter 1800 och ha en så kallad finhalt av minst 900 tusendelar. »

Guldtackor som räknas till investeringsguld måste i sin tur ha en finhalt på minst 995 tusendelar. Vill du sälja investeringsguld till Guld365 ansöker du om ett så kallat Guldbrev direkt här på hemsidan.

Ett gulbrev innehåller bland annat köpeavtal, i vilket du kan läsa mer om hur man gör för att sälja investeringsguld till Guld365. Posta ditt investeringsguld i det medföljande rekommenderade brevet, du betalar inget för att sälja investeringsguld till oss, vi står för både porto och försäkring av ditt guld.

Vi värderar nu det investeringsguld som du vill sälja och betalar ut till dig inom 24 timmar från det att du tackar ja till att sälja investeringsguld till Guld365. Pengarna för ditt investeringsguld betalas ut via en utbetalningsavi, som du lämnar in hos bank eller postkontor.

Varför låta ditt guld ligga i ett bankfack eller hemma? Det är bra att sälja investeringsguld till Guld365 om du vill ha snabba pengar. Vi lovar dig de höga guldpriser. Välkommen att sälja investeringsguld till Guld365 – du kommer inte att bli besviken! Vi kan erbjuda snabb och smidig hantering och service, i tillägg till de höga guldpriserna. Vi står för alla kringkostnader, när du väljer att sälja investeringsguld till Guld365 betalar du inget! Välkommen till Guld365 – din guldhandlare online!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer