Salja guldsmycken | Guld365

Salja guldsmycken

Varför inte få riktigt bra guldpris, samt göra en snabb och smidig affär? Genom att sälja guldsmycken till Guld365 så kan du få extra pengar snabbt i haGuldprisnden. 

Till Guld365 kan du sälja guldsmycken som du inte längre använder, kanske för att de är slitna, trasiga eller helt enkelt inte vackra eller personliga nog. Vi tar emot alla typer av guldsmycken, oavsett skick. »

Är du intresserad av att sälja guldsmycken till Guld365 beställer du enkelt tjänsten Guldbrev direkt här på sidan. I försändelsen som kommer hem till dig med post hittar du ett detaljerat köpeavtal som du läser igenom och signerar. Detta stoppar du i det rekommenderade brevet, i vilket du också lägger säkerhetspåsen med dina guldsmycken som du vill sälja. Du förbinder dig inte till att sälja guldsmycken till oss bara för att du sänder in dem och du kan ångra dig. Vårt mål är nämligen att du som kund ska bli nöjd med oss. Vill du inte längre sälja guldsmycken till oss skickar vi tillbaka dem till dig. Du betalar aldrig för något när du väljer att sälja guldsmycken till Guld365.

Vi kan i tillägg garantera att vår verksamhet sköts på ett seriöst och professionellt sätt. Vi har tillstånd från Polismyndigheten att bedriva handel med guld. När du väljer att sälja guldsmycken till Guld365 kan du därför vara säker på att bli korrekt behandlad och att allt sköts inom lagens gränser. Till exempel behöver du aldrig oroa dig för att de guldsmycken du vill sälja kommer att dyka upp på andrahandsmarknaden. Välkommen till Guld365 – varför sälja guldsmycken till traditionella guldhandlare när vi finns? Dessutom använder vi oss givetvis av prisgaranti. Välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer