Sälja guldringar | Guld365

Sälja guldringar

Varför samla på guldringar som egentligen inte har något personligt värde för dig? Varför inte sälja dina guldringar till Guld365 och göra en lönsam affär?

Att sälja guldringar till Guld365 betyder inte bara bra guldpriser, vi lovar också att du kommer att bli fulltständigt nöjd med vår service.

Det ska gå snabbt och smidigt att sälja guldringar till Guld365, varför vi använder oss av tjänsten Guldbrev. Ett Guldbrev beställer du enkelt genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att skicka ett sms till 72777 med texten ”Guld” (mellanslag) ”ditt personnummer”.

I det Guldbrev som skickas hem till dig hittar du ett köpeavtal som du i lugn och ro kan läsa igenom, samt en speciell säkerhetspåse som du försluter dina guldringar i. Lägg påsen i det rekommenderade brevet och lämna in till närmaste postombud. Hur enkelt kan det bli? När du väljer att sälja guldringar till Guld365 kan du alltså följa dina guldringar hela vägen fram till oss, tack vare att alla försändelser sänds som rekommenderade brev. En bra sak – du betalar ingenting för ett Guldpaket! Vi står för alla kostnader när du väljer att sälja guldringar till oss. Du betalar varken för försändelse, försäkring.

När du ska sälja guldringar till oss är vårt främsta mål att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster. Du kan därför tacka nej till det pris som vi värderar dina guldringar till och vi skickar givetvis tillbaka ditt guld utan att ställa frågor. Genom att sälja gulringar till Guld365 kan du därför garanteras en bra affär – oavsett om du fullför den eller inte! Välkommen till Guld365 – att sälja guldringar till oss är enkelt och lönsamt!

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vår kundtjänst hjälper gärna till att besvara frågor kring hur man gör för att sälja guldringar till Guld365.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer