Sälja guldörhängen | Guld365

Sälja guldörhängen

Att sälja guldörhängen till Guld365 innebär en trygg, snabb och bekväm affär! I tillägg har Guld365 prisgaranti och därmed höga guldpriser!

Söker du ett alternativ till den traditionella guldhandlaren? Vill du sälja guldörhängen på ett enkelt och smidigt sätt? Då ska du beställa ett Guldbrev här på sidan, det är helt gratis! Tjänsten Guldbrev underlättar för dig som vill sälja guldörhängen. Ett Guldbrev skickas kostnadsfritt hem till dig. I detta finner du ytterligare instruktioner om hur det går till att sälja guldörhängen till Guld365, samt en säkerhetspåse som gör det tryggt att skicka in de guldörhängen som du vill sälja. »

Försändelsen skickas som rekommenderat brev, vilket betyder att dina guldörhängen är i säkert förvar hela vägen fram till oss.

Det finns inget enklare än att sälja guldörhängen till Guld365 – prova själv!

Våra experter värderar dina guldörhängen och meddelar dig omgående om vilket pris du kan sälja dina guldörhängen för till Guld365. Vi vill att de guldörhängen som du väljer att sälja till oss inte hamnar på andrahandsmarknaden. Allt guld som säljs till oss smälts nämligen ned och förvandlas till nya guldföremål, allt för att du som kund ska känna dig tryggt behandlad.

Vill du inte längre sälja guldörhängen till Guld365? Ingen fara, vi sänder naturligtvis tillbaka dina guldörhängen om du tackar nej till priserbjudandet, och vi ställer inga frågor om varför du ångrat försäljningen. Att sälja guldörhängen till Guld365 betyder att du omfattas av en nöjd-kund-garanti, som sätter dina behov i fokus. Har du frågor om hur man gör för att sälja guldörhängen till Guld365? Eller synpunkter på våra tjänster? Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst, oavsett om du har för avsikt att sälja guldörhängen eller något annat typ av guld.

Guld365 – vi gör det enkelt att sälja guldörhängen, välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer