Sälja guldklocka | Guld365

Sälja guldklocka

Vill du sälja guldklocka till ett högt guldpris? Tycker du att det är jobbigt att söka upp en traditionell guldhandlare? Vill du hellre sälja din guldklocka på ett bekvämt, men samtidigt säkert sätt?

Guld365 är en seriös och erfaren guldhandlare som erbjuder sina kunder ett alternativ till traditionella guldhandlare. Att sälja guldklocka till Guld365 är mycket enkelt, du sköter det mesta av affären via dator eller telefon. Väljer du att sälja din guldklocka till oss kan du också vara säker på att den inte kommer att hamna på andrahandsmarknaden. När du väljer att sälja guldklocka till oss smälts den ned och omvandlas till nya guldföremål, som exempelvis smycken eller kanske en ny guldklocka. Vi samarbetar med Polismyndigheten för att kunna garantera att vi sköter all handel med guld enligt regelverket. »

Att sälja guldklocka till Guld365 genom tjänsten Guldbrev är en mycket enkel procedur. För att sälja guldklocka till oss beställer du ett Guldbrev, antingen genom formuläret här på sidan, eller genom att skicka ett sms. I försändelsen som skickas hem till dig finns ytterligare information om hur man gör för att sälja guldklocka till Guld365, ett köpeavtal, samt en speciell säkerhetspåse i vilken du lägger den guldklocka som du vill sälja. Stoppa påsen i det rekommenderade brevet, bege dig till närmaste postombud och invänta sedan kontakt från oss. Hela försändelsen kan du följa från att du postar den tills att den är framme hos oss. Kan det bli mer bekvämt eller mer säkert att sälja guldklocka? Väl framme hos oss värderar våra experter din guldklocka och meddelar dig om vilket pris du kan sälja din guldklocka för. Vi har givetvis prisgaranti, vilket innebär att du får ett högt marknadspris för ditt guld när du väljer att sälja guld till oss.

Välkommen till Guld365 – trygg guldhandlare med bra priser!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer