Sälja guldkedja | Guld365

Sälja guldkedja

Beställ ett Guldbrev från Guld365 om du vill sälja en guldkedja – vi köper allt möjligt guld, oavsett skick.

Har du en sliten, trasig, nött, gammal eller bara oanvändbar guldkedja hemma som du vill sälja? Genom att använda dig av Guld365 när du väljer att sälja guldkedja, får bra guldpriser och en trygg och säker affär. Vad väntar du på? Det är gratis att beställa tjänsten Guldbrev och du gör det smidigt direkt här på hemsidan. Det går också fint att skicka ett sms med texten ”Guld” följt av mellanslag och därefter ”ditt personnummer” till nummer 72777. »

Vi skickar omedelbart hem ett så kallat Guldbrev till dig, som du använder för att sälja guldkedja till oss. I försändelsen hittar du mer information om hur man gör för att sälja guldkedja till oss, en säkerhetspåse att försluta din guldkedja i, samt ett rekommenderat brev med för betalt porto. När du väljer att sälja guldkedja till Guld365 betalar du ingenting, varken för försändelser, försäkring av guldkedja eller värderingen av ditt guld. När du bestämmer dig för att sälja guldkedja till Guld365 är allting gratis! Detsamma gäller om du ångrar dig och inte längre vill sälja guldkedja till oss.

Du har alltså ingenting att förlora på att sälja din guldkedja till Guld365. Tack vare vår prisgaranti kan du också vara säker på att få bra guldpriser på marknaden när du väljer att sälja guldkedja till oss på Guld365. Hittar du en guldhandlare med bättre priser – betalar vi mellanskillnaden. På det viset är du trygg som kund hos Guld365. Frågor? Välkommen att kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig med alla frågor och funderingar.

Guld365 – guldhandlaren med en väldigt hög servicegrad, välkommen!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer