Sälja guld i Västerås | Guld365

Sälja guld i Västerås

För alla boende i Västerås som vill sälja guld – här hittar du vår lokalsatsning på just din stad! Guld365 kan lova en affär som inte bara är snabb och smidig, utan också mycket lönsam. Välkommen till avdelningen Sälja guld Västerås.

Varför sälja guld till en guldhandlare i Västerås, när du kan sälja till oss på Guld365? Vi ger dig ett bra guldpris, samt en nöjd-kund-garanti så att du aldrig blir besviken. Traditionella guldhandlare, i till exempel Västerås, kan aldrig slå fördelarna med vår service. »

Vi använder oss av tjänsten Guldbrev, som du beställer helt kostnadsfritt direkt här på sidan. När vi har mottagit din beställning skickar vi omedelbart ut en försändelse, i vilken du finner ytterligare information, samt material som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Guld365 köper upp allt möjligt guld, från guldhalsband, guldarmband, broscher, tandguld, guldmynt, till guldtackor och skrotguld. Var inte rädd för att prova! Skulle du ångra dig efter vår värdering av ditt guld, skickar vi givetvis tillbaka det utan frågor.

Vår prisgaranti utlovar dig en mycket lönsam affär – hittar du en guldhandlare i Västerås eller någon annanstans i Sverige som ger ett högre pris än Guld365, står vi självklart för mellanskillnaden!

Nedan följer några korta fakta om den vackra staden Västerås:

Västerås ligger i Västmanland och har dryga 100 000 invånare. Ibland kallas staden för Mälarstaden, på grund av dess vackra placering vid Mälaren. Ett lite mer skämtsamt namn på Västerås är Gurkstaden, då det finns ovanligt många gurkodlingar i området. Odlingarna av Västeråsgurkan började man med redan 1714, efter en omfattande stadsbrand.

I de centrala delarna av Västerås syns tydliga spår från Medeltiden, med gamla hus och charmiga gårdar byggda av bland annat korsvirke. En av de äldsta byggnaderna är Västerås domkyrka, som byggdes redan på 1100-talet eller ännu tidigare.

Västerås har även en hel del parker och grönområden att besöka, som Botaniska trädgården i centrum, som är den äldsta gymnasieträdgården i Sverige. Vidare finns Djäkneberget, som ger en fantastisk utsikt över själva staden. Runt Vasaparken ligger en mängd viktiga byggnader, som stadshuset, slottet, konstmuseet och konserthuset.

Västerås har en rad olika industrier med center i staden och det finns runt 3700 olika aktiebolag. Företag som finns i Västerås är bland annat ABB, Ica Handlarnas AB och Peab Mellersta AB. Kända profiler med rötterna i staden är bland många Erik XIV, Maria Bonnevie, Mai Zetterling och Bo Setterlind.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer