Sälja guld i Umeå | Guld365

Sälja guld i Umeå

För alla er som bor i Umeå och vill sälja guld till ett bra guldpris – välkommen till Guld365 och vår lokalsatsning sälja guld i Umeå! Glöm traditionella guldhandlare som både kan vara tidskrävande och ge för låga priser, sälj ditt guld till Guld365 och upptäck alla fördelar som många andra kunder redan har gjort.

Här hittar du avdelningen för just dig som är Umeåbo och har guld som du vill sälja. Det spelar ingen roll om det handlar om guldsmycken, guldmynt, tandguld, guldtackor eller trasigt, så kallat skrotguld – vi tar emot allt som är av guld!»

Du behöver inte vara orolig för att ditt guld ska hamna på andrahandsmarknaden, det smält nämligen ned och blir till nya guldföremål. Affären med Guld365 är mycket smidig och du har pengarna i handen inom 24 timmar från vår värdering.

En av fördelarna är att du kan sätta igång affären när som helst på dygnet, genom att kostnadsfritt beställa hem tjänsten Guldbrev. I ditt Guldbrev som omedelbart skickas till dig per post finner du bland annat ett rekommenderat brev, vilket du använder för att skicka in ditt guld för värdering. Det är givetvis helt gratis att beställa ett guldbrev och du kan självklart ångra dig så sänder vi tillbaka guldet. Alla försändelser till och från Guld365 är försäkrade, så att ditt guld är i trygga händer från att du lämnar in det till det lokala postombudet i Umeå och till att det når oss.

Välkommen till Guld365!

Här kan du ta del av lite information om Björkarnas stad Umeå:

Umeå ligger i Västerbotten och har strax över 100 000 invånare i kommunen, vilket gör staden till den största i Norrland. Smeknamnet Björkarnas stad fick Umeå efter den ödeläggande stadsbranden 1888. Som ett skydd mot eventuella kommande bränder planterade man nämligen mängder av björkar i staden, som skulle fungera som skydd mot eld.

Umeå ligger bredvid den vackra Umeälven som rinner längs hela bebyggelsen. 2009 blev Umeå utnämnd till Europas kulturhuvudstad, på grund av dess rika kulturliv. Ett flertal stora band i Sverige har sina rötter i och omkring Umeå, som Sahara Hotnights, Perishers, Lisa Miskovsky och den numera nedlagda gruppen Refused. Det rika kulturlivet består också av en stor Jazzfestival, den världskända Norrlandsoperan och en rad olika teatersällskap. Umeå kan även stoltsera med ett av landets största universitet, samt Norrlands universitetssjukhus.

Kända personer som har rötter i Umeå är bland annat programledaren Sverker Olofsson, skådespelaren Jonas Inde, Staffan Ling, musikern Kee Marcello och författaren Sara Lidman.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer