Sälja guld Stockholm | Guld365

Sälja guld Stockholm

Bor du i Stockholm och vill sälja guld? Glöm allt vad traditionella guldhandlare heter, använd Guld365 istället – din guldhandlare online!

Guld365 kör just nu en ordentlig satsning på just Stockholm, även om vi naturligtvis tar emot guld från hela Sverige. Även om det finns många guldhandlare i Stockholm som man kan sälja guld till är det få som håller så hög servicegrad som oss. För det första har vi på Guld365 prisgaranti, så att du får ett högt guldpris på marknaden. För det andra är det oerhört enkelt att sälja guld till Guld365, oavsett var i Stockholm du bor.

Prova redan idag! »

Att sälja guld i Stockholm till Guld365 är enkelt! Använd dig av formuläret som du hittar här på sidan. Fyll i namn, personnummer, mobilnummer och e-post-adress, så får du hem en försändelse i brevlådan. I denna hittar du allt du behöver för att sälja ditt guld till oss. Placera guldet i säkerhetspåsen och lämna in det rekommenderade brevet innehållande säkerhetspåsen och ditt avtal till närmaste postombud i Stockholm. Eftersom försändelsen skickas rekommenderat kan du följa guldets väg ända från dig i Stockholm till oss på Guld365. Ditt guld är i trygga händer när du säljer det till Guld365!

Här följer lite korta fakta om Stockholm:

Sveriges huvudstad Stockholm har ett invånarantal på dryga 1,3 miljoner och är Sveriges mest besökta stad. Varje år åker runt 1 miljon turister till Stockholm för att njuta av den vackra staden. Staden grundades redan på 1200-talet och har sedan dess byggt upp ett rykte som ett viktigt politiskt och ekonomiskt centrum. Från och med 2010 är kommunen Stockholm dessutom utnämnd till Europas miljöhuvudstad.

Stockholm har genom åren marknadsförts både som Nordens Venedig och som Mälardrottningen, på grund av uppbyggnaden på alla öar. För många är den också känd som The Capital of Scandinavia.

Som stad är Stockholm oerhört vacker, med inte bara mängder av vatten, utan också många grönområden. Särskilt Gamla Stan är populär bland besökare, med dess trånga gränder och charmiga hus. Den äldsta byggnaden är Bromma kyrka, som uppfördes redan på 1160-talet. Stockholms slott är en pampig byggnad i en blandad arkitektur av fransk renässans och romersk palatsbarock.

I Stockholm finns en mängd uteställen, restauranger och barer, där de mest kända ligger lokaliserade kring Stureplan och längs Götgatan. Sturecompagniet och Spy Bar är två mycket populära uteställen där Stockholms grädda håller till.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer