Sälja guld smycken | Guld365

Sälja guld smycken

Vill du göra en bra affär genom att sälja guld smycken? Då är det ingen tvekan om att du ska kontakta oss på Guld365! Vi kan skryta med att erbjuda riktigt bra guldpriser, i tillägg till den smidigaste affären.

Att sälja guld smycken ska vara en enkel och samtidigt lönsam affär. Glöm traditionella guldhandlare om du vill sälja guld smycken, vi ger bra betalt och det är mycket enklare. Du behöver knappt lämna hemmet när du ska sälja guld smycken till Guld365, den enda du behöver besöka är ditt lokala postombud. »

Beställ tjänsten Guldpaket redan idag, så är du på god väg att sälja guld smycken till Guld365. Tjänsten Guldpaket är ett mycket smidigare alternativ till att sälja guld smycken till en vanlig guldhandlare, men samtidigt lika säkert. I det guldpaket som skickas hem till dig hittar du en säkerhetspåse, ett rekommenderat brev och ett köpeavtal. Läs igenom köpeavtalet i lugn och ro och ta ställning till om du vill sälja dina guld smycken till Guld365. Väljer du att sälja guld smycken till Guld365 skickar du in dem i säkerhetspåsen som du stoppar i det rekommenderade brevet. Nu har du gjort din del av affären!

Våra experter värderar nu de guld smycken som du vill sälja, för att sedan meddela dig om priset. Vår prisgaranti innebär att du får ett bra guldpris på Internet när du väljer att sälja guld smycken till Guld365. Tackar du ja till att sälja guld smycken till oss har du pengarna i handen inom 24 timmar efter värdering. Snabbt och enkelt! För att du ska känna dig trygg på att handel med oss även är säker, kan vi berätta att vi har tillstånd från Polismyndigheten att köpa guld smycken från kunder runt om i Sverige.

Välkommen att sälja guld smycken till Guld365 – gör en trygg och lönsam affär!

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer