Sälja guld i Örebro | Guld365

Sälja guld i Örebro

Välkommen till vår avdelning för dig som bor i Örebro och har guld som du vill sälja! Här på Guld365 satsar vi på guldhandel med kunder från hela Sverige, men med en större fokus på vissa städer. Sälj guld i Örebro till Guld365, så lovar vi att du gör en god affär som du inte kommer att ångra!

Det finns flera traditionella guldhandlare i Örebro som du kan sälja guld till, men ingen kan ge samma service och priser som Guld365. Tack vare att vi är en guldhandlare vars affärer sköts online och via posten, kan vi ge riktigt bra guldpriser. »

Bor du Örebro och vill sälja guld på ett smidigt och lönsamt sätt? Fyll i formuläret som du hittar här på sidan, så skickar vi kostnadsfritt hem ett så kallat guldpaket till dig. I ditt guldpaket hittar du ytterligare information om hur du säljer guld till Guld365, samt material som du använder för att skicka in ditt guld till oss. Guldpaketet och försäkring av guldet är gratis.

Sälj guld till Guld365 – du kommer inte att ångra dig!

Här följer kort information om Örebro:

Örebro ligger i landskapet Närke och är den sjätte största tätorten i Sverige. Här bor nästan 100 000 personer. Tidigare var Örebro känd som en industristad och hade en mängd olika skofabriker. Numera är Örebro mest känt för sitt universitet. Genom staden flyter Svartån och själva bebyggelsen är förlagd på det som kallas för Närkesslätten.

På grund av Örebros placering i mitten av Sverige har det kommit att etablera sig många företag i staden, som DHL, Axfood Närlivs, Systembolaget och Elon som alla har sina lager här. Här finns även ett rikt kulturliv med tanke på stadens storlek där det finns ett flertal teatrar. Gamla Teatern, Hjalmar Bergmanteatern och Teater Martin Mutter är ett urval. Här finns även ett konserthus där Svenska Kammarorkestern håller till. Inte långt ifrån Örebro centrum ligger den tredje mest besökta attraktionen i Sverige, nämligen Gustavsvik. Det här är norra Europas största badhus med över 700 000 besökare årligen. Örebro slott och Örebro länsmuseum är två andra välbesökta attraktioner.

Vattentornet Svampen och friluftsmuseet Wadköping är också sevärdheter i Örebro som inte bör missas under ett besök. Runt Karlslunds Herrgård ligger vidare en rad gamla byggnader, en vacker natur och mycket konsthantverk som smide och glas.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer