Sälja guld i Luleå | Guld365

Sälja guld i Luleå

För alla er som bor i Luleå och letar en bra guldhandlare att sälja guld till – nu satsar vi på Guld365 extra på just er! Välkommen till avdelningen för dig som vill sälja guld i Luleå!

Bor du i Luleå och söker en pålitlig och smidig guldhandlare som erbjuder höga guldpriser? Då har du kommit rätt. Guld365 är en guldhandlare online som just nu satsar extra på vissa orter, däribland Luleå. Det kan vara en krånglig affär att sälja guld till en traditionell guldhandlare. »

Inte minst måste du leta reda på den som ger bra guldpriser, det kan ta tid att få guldet värderat och du kan känna dig tvunget att förklara varför du vill sälja ditt guld. Genom att använda Guld365 undviker du detta. Vi betalar nämligen bra för ditt guld med prisgaranti och skulle du mot förmodan hitta någon som kan ge ett bättre pris – betalar vi givetvis mellanskillnaden! Dessutom ställer vi inga onödiga frågor och du har pengarna i handen inom 24 timmar från att värderingen är gjord. Kan det bli smidigare än så? Ja faktiskt. All handel med Guld365 sköts nämligen online och genom ditt närmsta postombud i Luleå, vilket gör att du kan sätta igång affären när som helst på dygnet.

Välkommen att beställa tjänsten Guldpaket redan idag, fyll bara i formuläret här på sidan så skickar vi det gratis till dig!

Här får du lite korta fakta om kuststaden Luleå:

Luleå ligger i Norrbotten och har därför även både namn på finska, Luulaja, lulesamiska, Julev och nordsamiska, Luleju. I staden bor strax under 50 000 invånare. Luleå har en av de största hamnarna i Sverige för gods, en stor stålindustri, samt att det pågår mycket avancerad forskning i staden. Luleå tekniska universitet är det första universitetet av sitt slag i landet. Strax utanför ligger en av de fem stora flygplatserna i Sverige, Luleå Airport.

När det kommer till shopping har Luleå verkligen legat i framkant. Här upprättades nämligen världens första moderna köpcentrum, en inomhusgalleria vid namn Shopping 1955. Arkitekten som ritade gallerian hette Ralph Erskine. Här finns inga vanliga våningar, utan enbart rulltrappor, ramper och trappor och intrycket är lätt labyrintiskt.

I Luleå finns även ett Kulturens hus, där bibliotek, en konsthall, flera konsertsalar och en turistbyrå bland annat ryms. En populär festival i staden är Luleåkalaset som inträffar varje augusti. Konst i det gröna är en annan tillställning som visar konst utomhus varje sommar.

Beställ ett gratis Guldpaket!

I samarbete med: post

Frågor och svar

  • Hur gör man för att få hem ett Guldbrev?
  • Hur värderas mitt guld?
  • Får man betalt för sina stenar?
  • Är leveransen försäkrad?

läs mer